24 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateBox: Bute a câştigat respectul lui Miranda

Box: Bute a câştigat respectul lui Miranda

Columbianul Edison Miranda, adversarul de sâmbătă al pugilistului Lucian Bute, a spus, la conferinţa de presă premergătoare luptei pentru titlul mondial la categoria supermijlocie (versiunea IBF), că nu poate vorbi urât despre sportivul român care a câştigat respectul său, a anunţat fightnews.com.
Lumea întreabă de ce nu am spus nimic rău despre Lucian Bute. Eu respect luptătorii care merită acest lucru, iar Lucian Bute şi-a câştigat acest respect", a spus Miranda.
La rândul său, Lucian Bute, care dădea până acum declaraţii în limbile română sau fanceză, a vorbit, în premieră, în limba engleză, la o conferinţă de presă, arătându-se bucuros de colaborarea cu postul de televiziune HBO, care va transmite lupta de sâmbătă: "Sunt foarte fericit că HBO este aici. M-am antrenat foarte serios pentru această luptă şi sper că HBO va rămâne lângă mine şi mai departe".
Lucian Bute (25 de victorii şi nicio înfrângere) îşi va apăra pentru a cincea oară titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, în faţa pugilistului columbian Edison "Pantera" Miranda, într-o gală programată sâmbătă, la Centre Bell din Montreal (Canada). Meciul românului este programat să înceapă la ora locală 22.00 (duminică, ora 5.00 în România).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII